Besøg Soffie Dance Studio – Danseundervisning i København!
DK

Soffie Dance Studio - Danseskole i København.

 
 

En danseskole i København, fyldt med fælleskab!

 
Hos Soffie Dance Studio nyder vi at dele ud af vores passion og danseglæde.

Med empati, nysgerrighed og nærvær træner vi vores elever til at blive dygtigere dansere, klogere på livet, egne muligheder og begrænsninger og bedre til at være et helt menneske.

Det er vores mål, at du som elev i vores danseskole, føler dig godt behandlet med respekt for individet og fællesskabet.

Soffie Dalsgaard, hendes mand Jesper og resten af instruktørholdet står klar til at tage imod dig og give dig nogle spændende, hyggelige og lærerige oplevelser med dans i hovedstaden!

Book en gratis prøvelektion på 2025 7191 eller skriv på mail@soffie.dk
 
Vi glæder os til at se dig til dans i den nærmeste fremtid. 
 
 

Vi tilbyder dans i København for store og små!

 
ungt par danser flot 

Hos vores danseskole i København, tilbyder vi danseundervisning i mange forskellige stilarter. Heriblandt Latin og Standarddans i alle aldre og niveaur.

Læs blandt andet om Børnedans, Pardans og Sportsdans. Derudover tilbyder vi undervisning i en lang række stilarter, heriblandt Hip-hop, Showdance, Disco, Jitterbug, Salsa, Argentinsk Tango og Kørestolsdans.
 
 
Læs om de forskellige stilarter ved at trykke på links ovenfor eller læse om udvalgte dansestilarter herunder:
  
  
 

Jitterbug – En spændende dans!

Jitterbug er en relativt ny dansestil, som kom til Danmark kort før 2. Verdenskrig, men først for alvor blev populært efter krigens afslutning.


Dansetten i Tivoli var i 1948-68 eksempelvis et meget populært sted for unge at danse dansen.

Vi har også Jitterbuggen på menukortet over dansetimer, på danseskolen i København og gør vores bedste for at sprede den vilde ungdomsstemning den medførte dengang, for længe siden.

 

Danseundervisning København: Eleverne skaber stemningen!

Danselæreren er med til at skabe en stor del af stemningen der skal til, for at ramme den attitude, som passer lige akkurat til den dans, som øves.
 
Samtidigt er elevernes engagement i danseundervisningen som helhed, og hver enkelt dansetime, med til at gøre oplevelsen så meget bedre.
 
Stemningen skabes omkring Jitterbuggen, men også de mange andre sensuelle og udfordrende danse, som vi introducerer vores elever for, i dansetimerne i København, hos Soffie Dance Studio.
 
 

Salsa dans København: En sensuel indgangsvinkel til dansen!

Salsa er en samling af forskellige stilarter indenfor latinamerikansk dans.

Samlingen kommer fra 1930’erne og dansen er op igennem tiden blevet vanvittigt populær verden over og således også blevet en del af vores sortiment af dans København.

Salsa København: Igennem vores danseundervisning, får voksne begyndere mulighed for at danse denne sensuelle og spændende dans i knap en time hver uge.

Dansen kræver en partner og er teknisk både udfordrende, sensuel og sjov at lære. Så kom og vær med, til en sensuel omgang dans med salsa København hos Soffie!

 
 

Argentinsk Tango – Smuk og sensuel oplevelse.

Den Argentinske tango blev først opdaget i 1800-tallet, men er først begyndt at vinde frem, i begyndelsen af 1900-tallet.

Modsat Europæisk tango, er Argentinsk tango improviseret og der forekommer ofte temposkift, hvilket gør dansen mere varierende og flydende, men også mere udfordrende.
Se programmet for vores tangoundervisning og undervisningen på danseskolen i København her.

I dag er den en af verdens meget populære danse, hvilket også er grunden til, at den er en del af vores danseundervisning, på vores danseskole i hovedstaden.

 
 

Kørestolsdans – Lad dig aldrig begrænse, kom og vær med!

Kørestolsdans er en af vores mere specielle typer dans, hvor både juniorer og voksne sammen danser alverdens danse, til fed musik.


Generelt er vores oplevelse at danserne nyder det og at mange dansere på dette tilbud for dans i København, generelt nyder oplevelsen til fulde. Dans i København har således aldrig været mere bredt/mulighedsgivende. Soffie Dalsgaard og alle vi andre elsker det og glæder os til at tage imod jer alle, hos Soffie Dance Studio.
 
 

Danseskole København: Kom og vær med! 

Har du lyst til at tilmelde dig et hold på vores danseskole og dermed blive en del af helt vildt spændende danseundervisning i København?
 
Så se vores program og kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål eller, hvis du vil være med!
 
 danseskole københavn - facts om dans 
 
 

Kom forbi danseskolen eller kontakt os!

 
Vil du høre meget mere om Soffie Dance Studio og vores mange, helt fantastisk danselærere og
-elever? Så kan du med fordel tage et kig forbi danseskolen på Lyngbyvej eller kontakte os pr. telefon: 20 25 71 91, mail: mail@soffie.dk eller på kontaktsiden.