Sommerdans For Voksne Tirsdag d. 30/07
Tidspunkt
30.07.2019 kl. 18.00 - 30.07.2019 kl. 19.00
Sted
Soffie Dance Studio - Lyngbyvej 165, 2100 KBHØ
Beskrivelse

Dans hele sommeren

- kun 95kr pr. gang!
 
   Sommeren er lige om hjørnet og undervisningen er desværre slut, men frygt ej, vi har en løsning. Hele sommeren kører vi undervisning hver tirsdag & torsdag fra kl 18:00 til 19:00.
 
   Det kræver ikke tilmelding på forhånd. Så skulle det ske at en aftale blev aflyst og der er tid til dans, så møder man bare op. Betalingen kan ske via mobilepay. Det er også muligt tilmelde sig på hjemmesiden under “Events”. Det er kun 95kr pr. person pr. gang.
 
   Fokus for sommerdansen er på de tekniske aspekter af dansen ift. fodarbejde, føre/følge, kropsholdning, musikforståelse og meget mere. Derfor kan du også sagtens komme alene til sommerdans, da man godt kan øve teknik alene. Det bliver super sjovt og virkelig lærerigt.
 
   Skriv en mail til info@soffie.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

   HUSK OGSÅ at programmet, der gælder efter ferien, er på hjemmesiden nu, og der kan du se alle hold og tider. Skriv eller ring til os, hvis du er i tvivl, om du skal blive på dit nuværende hold eller rykke til næste niveau.
 
   Vi begynder undervisningen efter ferien lørdag den 11. august. Så der vil det igen være tid til sjove og lærerige dansetimer. Vi glæder os til byde velkommen efter sommerferien.

   Rigtig god sommer.

      Med venlig hilsen  
Soffie Dance Studio ApS