Sommerdans for voksne 2022
Tidspunkt
12.07.2022 kl. 18.00 - 12.07.2022 kl. 19.00
Sted
Soffie Dance Studio
Beskrivelse

Dans hele sommeren

- kun 100 kr pr. gang pr. person!
 
   Sommeren ser lovende ud og vi har sørget for at I kan danse jer igennem hele ferien. Hele sommeren i ugerne 25-31, afvikler vi nemlig undervisning hver tirsdag & torsdag fra kl 18:00 til 18:55 (dog ikke Skt. Hans aften den 23/6).
 
   Det kræver tilmelding på forhånd. 
   
   Tilmelding sker på hjemmesiden under menupunktet Tilmelding/Priser, ved klik på  “Events”. Vi opfordrer til at I tilmelder jer online frem til dagen inden lektionen afvikles. Ved manglende tilmeldinger vil træningen blive aflyst.
   Skulle det ske, at I med kort varsel alligevel får tid og lyst til at danse, så skriv sms eller ring på telefon 20257191. Så kan vi oplyse om der er plads og om træningen gennemføres.
 
   Hvis I deltager uden forudgående tilmelding, vil betalingen ske på stedet via MobilePay. Det er kun 100 kr pr. person pr. gang.
 
   Fokus for sommerdansen i år er både på de tekniske aspekter af dansen: fodarbejde, føre/følge, kropsholdning, musikforståelse og meget mere, men også på at få danset jeres danse igennem. Det bliver super sjovt og virkelig lærerigt. 
 
   Den almindelige undervisning fortsætter igen efter sommerferien, fra mandag den 8. august, uge 32. Så der vil der igen være tid til spændende dansetimer. Vi glæder os til byde velkommen efter sommerferien.

   Skriv gerne en mail til info@soffie.dk, hvis du/I har nogle spørgsmål - vi besvarer dem hurtigst muligt. 

   Rigtig god sommer!

   Med venlig hilsen 



 
Soffie Dance Studio ApS