DK


Klubmodul henter siden
Sommerdans for voksne 2020

Dans hele sommeren

- kun 95 kr pr. gang pr. person!
 
   Sommeren ser anderledes ud for de fleste i år, men vi har sørget for at I bliver holdt beskæftiget hele ferien, trods omstændighederne. Hele sommeren i ugerne 28-32, afvikler vi nemlig undervisning hver tirsdag & torsdag fra kl 18:00 til 18:55.
 
   Det kræver ikke tilmelding på forhånd, men vi afholder selvfølgeligt undervisningen i overensstemmelse med de gældende retningslinjer. Så skulle det ske, at en aftale blev aflyst og der er tid til dans, så møder man bare op.
   
   Det er dog muligt at tilmelde sig på hjemmesiden under “Events”, og ved I på forhånd at I har mulighed for at deltage den pågældende aften, så vil vi gerne opfordre til online tilmelding inden lektionen afvikles.
 
   Betalingen kan ske på stedet via MobilePay, hvis ikke man har tilmeldt sig på forhånd. Det er kun 95 kr pr. person pr. gang.
 
   Fokus for sommerdansen i år er på de tekniske aspekter af dansen: fodarbejde, føre/følge, kropsholdning, musikforståelse og meget mere. Det bliver super sjovt og virkelig lærerigt. 
 
   Den almindelige undervisning fortsætter igen efter sommerferien, mandag den 10. august, uge 33. Så der vil der igen være tid til spændende dansetimer. Vi glæder os til byde velkommen efter sommerferien.

   Skriv gerne en mail til info@soffie.dk, hvis du/I har nogle spørgsmål - vi besvarer dem hurtigst muligt. 

   Rigtig god sommer!

   Med venlig hilsen  
Tilmeldte
Tilmeldingsfrist
05.08.2020
Tidspunkt
04.08.2020 kl. 18.00 - 04.08.2020 kl. 18.55
Sted
Soffie Dance Studio
Pris
95,00 kr.