DK

Info
Børnene begynder typisk fra 1½-5 års alderen med dans, leg og rytmik. De lærer at danse sammen parvis og i grupper, de traditionelle børnedanse og nyere danse, som de kender fra radio og Børne-TV. Senere lærer de Vals og Cha cha mm. Den traditionelle børnedans er en god skole at starte med, som stimulerer børnenes fantasi, nysgerrighed og lyst til at bevæge sig. De styrkes motorisk og rytmisk, indlæringsevnen forøges og børnenes sociale evner trænes. Giv dit barn den bedste start i børnehaven og i skolen gennem børnedansens udviklende træning.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Børnedans - Kokkedal | 271
Tid/Sted
Søndag 09:30-10:15 Soffie Dance Studio - Kokkedal, Kokkedal Industripark 2A
Instruktør: Camilla Sofie Dalsgaard /
Betalingsplan
pr md (11)
Kort beskrivelse

Børnedans, Leg og Rytmik, Børn 1½ - 3 år, Niveau 1. Der undervises i grundlæggende børnedans og bevægelsesmotorik, hvor det enkelte barn ses, lærer sin motorik og rytmik at kende og lærer at indgå i relation til de andre børn, både parvis og i gruppe.

Pris
359 kr.
Tilmeld

Børnedans - Kokkedal | 272
Tid/Sted
Søndag 10:30-11:15 Soffie Dance Studio - Kokkedal, Kokkedal Industripark 2A
Instruktør: Camilla Sofie Dalsgaard /
Betalingsplan
pr md (11)
Kort beskrivelse

Børnedans, Børn 3-5 år, Niveau 1. Der undervises i grundlæggende børnedans og bevægelsesmotorik, hvor det enkelte barn ses, lærer sin motorik og rytmik at kende og lærer at indgå i relation til de andre børn, både parvis og i gruppe.

Pris
359 kr.
Tilmeld