DK

Danseskolen underholder til alt! 

Som bekendt har Soffie både vanvittigt talentfulde dansere og helt vildt dygtige danseinstruktører. Lige meget om jeres temafest, institution, event eller andet har brug for det ene eller andet, er vi altid meget behjælpelige.
 
Har du lyst til at booke os, kan du allerede nu overveje at booke os her. Er du i tvivl om priser, hvordan det hele lige skal foregå og så videre, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os - det er fuldkommen uforpligtende.
Vi tager blot en telefonsamtale og så kan vi begge gå fra telefonen, med en følelse af at der er styr på sagerne - uanset hvad vi når frem til.
 
Tag endelig kontakten!
 
 
Læs her om nogle af de forskellige danse, som passer sig godt til din bryllupsfest.
 

Et anderledes eksempel: Påskefrokosten

Der er rigtigt mange gode eksempler på, hvordan Soffie Dance Studio kan levere et show eller undervisning, som virkelig kan sætte gang i tingene. Holder du eksempelvis påskefrokost for hele den pukkelryggede, er det ikke unormalt at tingene bliver lidt for meget som de altid gør.

Det er noget med nogle påskebryg, noget snaps og noget lækkert mad. Rigtig hyggeligt.
 
Men hvorfor ikke gøre noget helt nyt, sjovt og spændende? Hvorfor holde sig fuldkommen til traditionerne, når man i stedet kan arrangere underholdning i form af dans eller at hele familien skal ud og prøve kræfter med hip hop?
 

Måske et voldsomt eksempel.. :)

Måske er Påskefrokosten lige voldsom nok tradition at vælte op og ned på. Vores pointe er dog blot, at du kan booke os til lige akkurat det arrangement du har lyst til. Vi er med på de fleste sjovt ideer og skal nok sørge for at få leveret et fantastisk show eller danseundervisning!