DK

Pardans
Der skal to til en tango

 
Det er som at lære et nyt sprog, bare med kroppen i stedet for stemmebåndet. Det er en kropslig samtale, en dialog, hvor I lytter til hinanden og reagerer på det.
 
Vores undervisning i pardans i København tager udgangspunkt i de mest anvendelige danse og i at udvikle danseglæden samt danseevnen. Formålet er, at deltagerne på holdene skal kunne anvende dansetrinene til eventuelle private arrangementer, og holdene er derfor opbygget med udgangspunkt i, at manden fører, mens kvinden følger. 
 
Der danses både de kendte latinamerikanske- og standard danse samt mere socialt anvendelige danse, som kan danses til det meste moderne popmusik. Vores danseundervisning er derudover opbygget interrelateret, så det man lærer i én dans også kan anvendes i andre danse.
 
 
fantastiske unge mennesker danser pardans 
 

Som mand oplever du hurtigt at få overblik og kunne sætte trin sammen, så evnen til at føre damen trænes tidligt i indlæringen i pardans.

Som kvinde vil du opleve, at der skal tålmodighed til. Først skal din mandlige partner have indlært de grundlæggende trin, så de kan udføres nemt og uden den store koncentration. Dette kræver en del gentagelser. 

 

Det kan være svært, men er fantastisk, at kunne pardans!

Det kræver sin kvinde at turde give slip og lade ham udforske pardansens muligheder uden hverken indblanding eller meninger. Men så folder der sig stille og roligt en ny og spændende oplevelse ud. Du vil opleve at han tager kontrol og lederskab for dansen.

Når du bliver ført rundt på gulvet kompetent og sikkert, bliver du afhængig af følelsen.
 
 meget elegant pardans
 

Hvis I også er par privat, kan der opstå en ny forståelse imellem jer. Pardans kan sparke nyt liv i et forhold eller give dig selvtillid til at møde andre på dansegulvet. Det er svært ikke at blive glad i låget, når man danser - kom til pardans København hos os, og prøv selv.

 
Nye oplevelser ligger og venter på jer, der tager det sværeste skridt af dem alle - det skridt der fører jer ind af døren på danseskolen første gang. Derefter har vi styr på det og sikrer jer en god og lærerig oplevelse, med pardans i København.

Vores kurser i pardans i København tilbydes på tre niveauer, begynder, let øvet og øvet. Hold dig ikke væk fra dansegulvet – Vi har helt sikkert et hold der passer dig!

Spørgsmål eller lyst til at starte på et hold? – Klik her!

Her er 3 links hvor du kan læse mere om vores andre udbudte danse: