DK

Priser for danseundervisning hos Soffie Dance Studio 

Vi har DANMARKS BEDSTE PRISER inden for danseundervisning. Hos os får du hele 55 minutters undervisning, høj faglighed og lækre lokaler. Vores lærere er topmotiverede og klar til at give dig den bedste danseoplevelse.

Vi glæder os til at se dig.

 
Vores priser:

Alle priser er pr. person pr. måned, med mindre andet er beskrevet. Prisen dækker 1 af 11 årlige rater, som forfalder den første i hver måned (Juli er betalingsfri måned). Der er 40 undervisninggange om året. Der er lukket i efterårsferien, juleferien (2 uger), vinterferien, påskeferien, på helligdage og i sommerferien (6 uger). Se lukkedage under program for nærmere information.

 

Børnehold:

Hip Hop / Disco / Jazz:

45 min for KUN 369 kr. 55 min for KUN 419 kr.
55 min for KUN 469 kr.
 
 
 

Voksen Parhold:

Sportsdans (Standard/Latin):

55 min Begynderhold (første år)  - KUN 359 kr. 45 min for KUN 369 kr.
55 min Alle andre niveauer - KUN 419 kr. 55 min for KUN 449 kr.
45 min Hold (uanset niveau) - KUN 349 kr. Torsdagshold - 45 min for KUN 270 kr.

 

Studierabat – KUN 270 kr. pr. hold!

Gælder for alle voksen parhold. For at opnå studierabat skal du tilmelde dig det pågældende hold, dernæst skal du fremvise et gyldigt studiekort til Soffie Dance Studio, og rabatten vil derefter blive fratrukket. Studierabatten er kun gældende for første hold, det vil sige at ved tilmelding af hold nr. 2. betales der fuld pris.Vores rabatter: 

 

Flerholdsrabat:

Spar 10% på hold nummer 2, 3 eller 4. Rabatten trækkes automatisk ved tilmelding af hold nr. 2. Hvis du ønsker at gå på mere end 4 hold, kan det betale sig at købe et elevpas. Læs mere om elevpas nedenunder.

 

Husstandsrabat:

 
Spar 10% på hold nummer 2, 3, 4 osv. hvis flere med samme adresse tilmelder sig et dansehold. Rabatten trækkes automatisk ved tilmelding af hold nr. 2. Dvs. At hvis et par tilmelder sig pardans og har samme adresse, får person nr. 2. 10% rabat.
 
 
Familiemedlemsskabsrabat – Familiepas: KUN 2700 kr.

Hvis en husstand går på hold til en samlet pris på mere end 2700,- pr. måned, kan det betale sig at købe et familiepas. Familiepasset giver adgang for alle i familien, til alle hold, som passer i alder og niveau for KUN 2700,- pr måned. 

 

Elevmedlemsskabsrabat – Elevpas: KUN 1600 kr.

Hvis en elev går på hold til en samlet pris på mere end 1600,- pr. måned, kan det betale sig at købe et elevpas. Eleven opnår derved gratis deltagelse på yderligere hold, der passer i alder og niveau for KUN 1600,- pr. måned.

 

 
 
Ret til ændringer forbeholdes.
 

Se vores handelsbetingelser her.