DK

Privat undervisning i særklasse

 
Hos Soffie Dance Studio tilbyder vi også privat undervisning. Dette gør vi i samarbejde med Take The Floor - TakeTheFloor.dk - som har specialiseret sig i at tilbyde privatlektioner i særklasse. Forudsætninger er ikke nødvendige – heller ikke at du har en dansepartner med.
 
Take The Floor's & Soffie Dance Studio's certificerede danselærere står klar til at danse med dig – eller hjælpe dig og din partner med at danse sammen. Du vælger selv danse, tidspunkter og målsætning. Take The Floor planlægger dit personlige kursus sammen med dig og bringer dig sikkert i mål.
 
Det er lettere end nogensinde at komme i gang! Alle vores elever starter med en gratis, uforpligtende og privat 30 minutters prøvelektion. Det første skridt er at planlægge din prøvelektion med en af Take The Floor's eller Soffie Dance Studio's instruktører.
 
Vi er stolte af de mange sidegevinster vores elever opnår ved at danse. Dans gør dig glad og giver dig velvære. Du kan ikke undgå at komme i godt humør. Der venter dig en oplevelse som kan ændre dit liv! 
 
 
 
Take The Floor er altid klar til privatundervisning i dans Soffie Dance Studio Logo