DK

Sportsdans 
Dans dig i form 

 Vil du høre mere? Så kontakt os, på vores kontaktside eller skriv til info@soffie.dk.
 
 

Sportsdans - Som pardans for børn og unge

Sportsdansen tager udgangspunkt i de latinamerikanske danse og standard-dansene, hvor hastighed og rytme er hovedelementerne. For børn og unge er det de internationale konkurrence-danse, som der bliver undervist i.

Disse er: Vals, Tango, Wienervals, Slowfox, Quickstep, Cha cha, Samba, Rumba, Paso Doble & Jive. Her er der fokus på elevernes udvikling som dansere.

 
Det er vigtigt for os, at eleverne har det sjovt med at danse, men at de, igennem sportsdansen, samtidig kan mærke en udvikling i deres dansetekniske færdigheder.
 
sportsdans vals 
 
I pardans-undervisningen kigger vi på, hvor eleven er, og bruger dansens værktøj til styrke udviklingen i de sociale, empatiske og kropslige evner.
 
Vi har erfaret igennem 25 år, at dansen på sin egen unikke måde, evner at sætte fokus på netop disse evner, som vil gavne eleven på flere fronter.

Med sportsdansen har parrene mulighed for, at konkurrere til blandt andet Sjællandsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne, hvor man finder de absolut bedste par i Danmark. Her oplever eleverne en masse elementer og får inspiration, de kan tage med tilbage i deres egen træning.
 

Det sociale aspekt er en vigtig del af at danse

 

Det er vigtigt for os, at lære eleverne budskabet ”tab og vind med samme sind”. På den måde kan alle komme til og gå fra en turnering i sportsdansen, såvel som andre discipliner, i godt humør.

Under sportsdansen er man i et partnerskab, og det er vigtigt at tingene fungerer. Vi prioriterer derfor at afsætte ressourcer til at være inde over parrene og eleverne individuelt, for at sikre os, at alle har det godt sammen. Dette kan kun opnås ved åben dialog mellem instruktører, forældre og eleverne selv.

Vi glæder os til at se jeres børn i træningslokalet og følge deres udvikling, på vej mod de pågældende mål og drømme. 

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil være med, må du meget gerne kontakte os pr. kontaktformular eller pr. mail: info@soffie.dk.
 
 

Læs eller hør meget mere!

 
Du er meget velkommen til at kigge forbi siderne om børnedans, pardans, hip hop i København og mange andre danse på forsiden.

Vi tilbyder mange forskellige hold og er derfor altid åben og klar på en stille og rolig snak eller prøvetime, hvis du tror at dansen er noget for dig eller dit barn!