DK

2019/2020 10.08.2019  -  22.06.2020
Vejledning

Velkommen til holdtilmelding hos Soffie Dance Studio.

For at du kan tilmelde dig et hold, skal du have en profil her på siden og du skal være logget ind med den pågældende profil. Hvis du endnu ikke har oprettet en profil, skal du klikke på "Log ind" oppe i højre hjørne af hjemmesiden. Udfyld dataskemaet (med elevens data og en mailadresse der læses jævnligt) og følg anvisningerne. Efter oprettelse er du automatisk logget ind med din nye profil. Der sendes en mail med login og password til den mailadresse der er tastet ind ved profiloprettelsen.

Når du er logget ind med din profil klikker du på den stilart du er interesseret i (herunder). Når du har fundet dit hold klikker du på prisen og følger anvisningerne til betaling. Du vil blive opkrævet 100 kr. i administrationsgebyr ved første tilmelding. Dette gebyr er et engangsbeløb og vil kun blive opkrævet igen hvis du har udmeldt dig og melder dig til igen.
 
Bemærk at elever eller husstande, som går på mange hold med fordel kan købe et elev- eller familiepas. Hvis dette er tilfældet skal du ikke tilmelde dig hold, men skrive i bemærkningsfeltet ved køb af elev- eller familiepas, hvilke hold den enkelte elev ønsker at tilmelde sig. Så foretager vi tilmeldingen på holdene.
 

Udmeldelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse med 1 månedes varsel fra kommende måneds begyndelse. Se betingelser ved at klikke her.

Sportsdans (SPORT)
Sportsdans er turneringsdans i standard og latinamerikanske danse. For at kunne konkurrere i en kunstform som pardans, er det afgørende at der er balance i partnerskabet, i danserens hverdag, i familien og i den enkelte danser. Vi arbejder med det hele menneske ved at stimulere, styrke og udvikle elevernes tanker, følelser og krop. Tekniske principper, fysisk træning og mental styrke er afgørende for talentudviklingen, som er vores ekspertise.
Elite dancing is dance at highest level and you''ll be able to compete in competitions in ballroom and Latin American dances. In order to compete in an art form as couples dancing, it is crucial that there is balance between the persons in the partnership, the dancer''s life, the family and the individual dancer. We work with the whole person by stimulating, strengthen and develop students'' thoughts, feelings and body. Technical principles, physical training and mental strength is crucial for talent development, which is our expertise.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)