DK

Alle er velkomne hos Soffie!

 

Har du lyst til at gå på Soffie Dance Studio’s danseskole i København? Så kontakt os her og nu!

 

Helt konkret har vi nemlig en politik og en generel indstilling, som indebærer, at du er mere end velkommen til at danse med os, lige meget hvor i landet du kommer fra.

 

Dette betyder altså, at vi byder dig hjerteligt velkommen, lige meget om du er helt ny eller danser fra Nørrebrø, Søborg eller sågar resten af Sjælland og Danmark.

 

Derudover findes naturligvis også både danseskoler på Nørrebro og i Søborg: Så føler du at geografien presser, bør du kigge dig omkring, i dit nærområde.

 
Samtidig bør du vurdere, om en køretur ikke er det værd, såfremt undervisningen passer dig bedre et sted, som ligger lidt længere væk.
 
Vi har elever fra en stor del af Sjælland, som har valgt os af forskellige årsager. Vi håber dog kraftigt på at skille os ud på kvaliteten af undervisningen og den generelle glæde ved at træde ind af døren og møde vores smil.
 
 
 

Danseskole på Østerbro

 
Grundet vores geografiske placering, er vi, udover at være en danseskole i København, også en danseskole på Østerbro. Så har du lyst til at gå til dans på Østerbro, er det lige rundt om hjørnet. 
 
Vi ryger, som danseskole på Østerbro, helt automatisk under kategorien "danseskoler Sjælland". Dette åbner op for en hel del muligheder, som du kan læse mere om herunder.
 

Lokalt samarbejde

 
En af de helt store fordele ved at være en danseskole, placeret noget så centralt som Østerbro er, at vi har rige muligheder for at lave lokalt samarbejde.
 
Dette betyder at vi jævnligt både deltager i konkurrencer, events af diverse slags og laver fællestræninger med flere andre danseskoler. 
 

Derudover holder vi også vores egne arrangementer: Nogle opdelt efter aldersgrupper, niveauer og dansestilarter, andre mere blandede sammen.

 

Alle aldersgrupper er velkomne og vi har sjove stilarter til dem alle!