DK

 Soffie Dance Studio - Danseskole i København


Vi er en danseskole med basis i København, der er fyldt med fælleskab!

SKAGEN:

Igen i år har vi Sommerdans i Skagen i ugerne 28 og 29, hvor vi danser med alle der har lyst.
Vi danser i teltet i centrum af Skagen ved Bike 4 Rent, Christian X's Vej 8, 9990 Skagen. Se programmet: klik her.

Kontakt os på 20257191eller skriv til os på mail info@soffie.dk

KØBENHAVN

 Se vores nye program for sæsonen 2024/2025 som begynder mandag den 12. august 2024 her.

Vi glæder os til en spændende vinter og forår - I kan stadig nå at være med, så kom ind til en prøvelektion eller kontakt os for rådgivning om det rette hold for dig! (ret til ændringer forbeholdes)

Tilmeldingen er åben og vi glæder os til at se jer. Skulle der være nogle spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 2025 7191, mail - info@soffie.dk eller via vores kontaktformular.

 

 


Soffie Dance Studio har eksisteret i mere end 30 år. Vi nyder at dele ud af vores store passion og danseglæde.

Hovedfokus er selve samværet og glæden ved at danse, hvilket kommer til udtryk på de mange udbudte dansehold, der rummer flere forskellige stilarter.  

Vores erfarne instruktører træner alle hold med empati, nysgerrighed og nærvær. Vi bestræber os på, at vores elever bliver dygtige dansere, og målet er, at du som elev føler dig godt behandlet med respekt for individet og fællesskabet.

Hele instruktørholdet, ledet af Soffie og Jesper Dalsgaard er klar til at give dig nogle spændende, hyggelige og lærerige danseoplevelser!

Book en gratis prøvelektion på 2025 7191 eller skriv til info@soffie.dk
 
Vi glæder os til at se dig til dans i den nærmeste fremtid. 
 
 
 

Vi tilbyder dans i København til alle aldersgrupper!

Danseundervisning København: Eleverne er med til at skabe stemningen!

Danseinstruktøren er med til at skabe en stor del af stemningen der skal til, for at ramme den attitude, som passer lige akkurat til den dans, som øves.


Samtidigt er elevernes engagement i danseundervisningen med til at gøre oplevelsen god, sjov og lærerig. 
 
Hos Soffie Dance Studio i København, tilbyder vi som nævnt danseundervisning i mange forskellige stilarter. Heriblandt Pardans i alle aldre og niveauer. 
 
Læs blandt andet om BørnedansPardans og Sportsdans. Derudover tilbyder vi undervisning i Hip-hopShowdance, Jitterbug, Salsa, Argentinsk Tango og Kørestolsdans.
 
 
Læs om de forskellige stilarter ved at trykke på de ovenstående links eller se beskrivelser af udvalgte dansestilarter herunder. 
  
  
 

Jitterbug – En spændende dans!

Jitterbug er en relativt ny dansestil, som kom til Danmark kort før 2. Verdenskrig, men først for alvor blev populært efter krigens afslutning.


Dansetten i Tivoli var i 1948-68 et meget populært sted for unge at danse denne stilart.

Hold i Jitterbug tilbydes på vores danseskole i København, og vi gør vores bedste for at sprede den vilde ungdomsstemning, den har medført gennem tiden. 
 

Salsa - En sensuel indgangsvinkel til dansen!

Salsa er en samling af forskellige stilarter indenfor latinamerikansk dans. 

Dansen stammer fra 1930’erne og er op igennem tiden blevet meget populær verden over.
 
Igennem vores danseundervisning, får voksne begyndere mulighed for at danse denne sensuelle og spændende dans i knap en time hver uge.

Dansen kræver en partner og er teknisk både udfordrende, sensuel og sjov at lære. Så kom og vær med, til en sensuel omgang dans hos Soffie Dance Studio!

 

Argentinsk Tango – Smuk og sensuel oplevelse.

Den Argentinske tango blev opdaget i 1800-tallet, men blev først en udbredt dans i begyndelsen af 1900-tallet. 


Den blev først anset for at være alt for sexet og sensuel i Europa, så her udvikledes den europæiske tango, som er mere militant og anstændig i set udtryk. Modsat Europæisk tango, er Argentinsk tango improviseret og der forekommer ofte temposkift, hvilket gør dansen mere varierende, flydende og udfordrende. Siden har den Argentinske Tango vundet indpas overalt i verden og der findes nu Argentinske Tango miljøer i næste alle storbyer i den vestlige verden.
 
Argentinsk Tango er i dag et af verdens bedst kendte brands og en meget populær dans i det meste af verden, hvilket også er grunden til, at den er en del af vores danseundervisning, på vores danseskole i Hovedstaden.

 
Se programmet for vores tangoundervisning og undervisningen på danseskolen i København ved at søge på Tango her.


 

Kørestolsdans – Lad dig aldrig begrænse, kom og vær med!

Kørestolsdans er en af vores mere specielle typer dans, hvor både juniorer og voksne danser alverdens danse, til god musik.


Generelt er vores oplevelse at danserne nyder denne anderledes form for dans. Dans i København har således aldrig været mere bredt og Soffie Dalsgaard og alle vi andre instruktører hos Soffie Dance Studio glæder os til at tage imod jer alle. 
 
 

Danseskole København -  Kom og vær med! 

 

Har du lyst til at tilmelde dig et hold på vores danseskole og dermed blive en del af spændende og lærerig danseundervisning i København?
 
Så se vores program og kontakt os meget gerne, hvis du har spørgsmål eller, hvis du vil være med!
 
 

Kom forbi danseskolen eller kontakt os!

 
Vil du høre mere om Soffie Dance Studio og vores mange, helt fantastisk danselærere og 
-elever? Så kan du med fordel tage et kig forbi danseskolen på Lyngbyvej eller kontakte os pr. telefon: 20 25 71 91, mail: mail@soffie.dk eller på kontaktsiden.